Dåligt med uppdateringar

Tänkte iallfall posta ett snabbt ett innan det är dax för sängen. Imorgon bitti så åker jag upp till skövde på jobb i 2 dar. Skall träffa mina kollegor som sitter runt om i landet. Skall bli trevligt att träffa alla.

Sedan kommer jag att ta tåget upp till Laxå för att vara hos mina svärisar över helgen. Mange och barnen åker upp på fredag.

Först ut blir kortet på Ebbas rum som har fått ett litet ansiktslyft. Eftersom hon nu är "tonåring" enl henne själv så vill hon ha ett mer "vuxet" rum *suck* så här är resultatet. Hon är nöjd så det är ju tur :)Sedan en liten bild på ludde när han är ute i actionSist ut blir på mamma och LuddeNej jag måste ju visa halsbandet som Ulla-Brith hade gjort till mamma som var i hennes morsdags låda
.
Tack Ulla för att du tog dig tid att göra det.


Mina beställningar

Ja nu är jag klar med Bröllops lådan eller nästan :) Utsidan är iallfall klar. Insidan blir klar så fort jag får se hur presentkorten ser utSedan så har vi lådan till min älskade mamma som även kommer att innehålla en present. Detta kommer hon att få till morsdag. Haha om jag inte visste att hon inte kommer att kolla här så hade jag inte lagt ut den ;)Sedan har vi studentkortetJa det var allt för nu

Nu kommer mamma och pappa vilken sekund som helst så det e bäst att sätta på kaffet

Kram

Mina älskade små


Lite smått o gott som jag har gjort

Shit, jag har fått beställningar från höger och vänster nu o det känns lite nervigt :)
Men det är ju skoj också och som en bekräftelse på att någon tycker att det man gör är fint

En liten sneek peek ;)Hmm, jag har ju gjort mer men jag hittar banne mig inte korten haha


Kvällen

När vi kom hem från ridskolan så stack mange iväg och tränade, när han kom hem så hade han med sig lillebror. Så jag lagade mat åt oss (Torsk i Äggsås o potatis)

Sedan vid 6 kände jag mig rastlös så jag frågade ebba om hon ville följa med på en cykeltur. Den turen blev nästan 1 mil. Jäklar vad uthållig hon är :) Så det lär vi göra fler gånger. Mange tog vagnen och gick en promenad med ludde.

Sedan har jag och ebba börjat läsa en bok. Så det blir ca 2-3 kapitel varje kväll.

Nu är det hocke som man måste se :)

Alleby Ridklubb

Idag har jag och Ebba varit på ridskolan och kollat på Gymkana tävling, detta var helt nytt för mig men shit vad kul det var. Även ebba tyckte det var kul.

Tänkte visa lite bilder från dagenFörsta bilden är på Ebba och Ross, en av våra lektions hästar och de andra är på Ebba och Hampus, en jättego fjordingOch en bild på min älskade INTER, gillar att rida honom :)


RSS 2.0