Helgen

I helgen så har det varit sjukdom igen *suck* skall aldrig detta ta slut. Inte undra på att man går på knäna.
Idag så jobbade jag min första dag på 5 veckor. Först var ju Ebba sjuk, sedan Ludde och sedan blev jag själv sjuk, sedan har vi haft semester.
Så i helgen så vaknade vi på lördag natt att Ludde grät förtvivlat. När vi kom in så såg vi att han hade kräkts ner sig. Städade upp och lade honom i våran säng. När vi hade släckt lamporna och lagt oss tillrätta så hostade han igen så att han kräktes ner våran säng med ... han hostade sedan hela natten. Sedan på dagen så hostade han igen så han kräktes 3 ggr.
Och inatt så började Ebba att blöda näsblod, sedan imorse så klagade hon på ont i halsen ... för sjutton gubbar nu får det banne mig vara nog.
Ingen av dom hade någon feber iallfall så dom fick gå på dagis.
Idag så har det inte varit någon bra dag för Ludde. Han har hostat så han kunde inte sova middag. Så när han kom hem så orkade han inte äta. Lade honom redan vid 6. Så det blir intressant o se hur natten blir. Har inte hört att han har hostat ännu. Så om gud vill o skorna håller så kan han gå på dagis imorgon

Kommentarer
Postat av: Nilla

Hej! Just det, det är ju lite konstigt för här omkring är det super-poppis. Vi träffas, ungefär som tupper-ware-partyn men istället för plast så beställer vi ljus. Och inte vilka ljus som helst, utan underbara doft-ljus! Jag kan ta med några olika till dig nästa gång vi ses så kan du få känna.



Vilken hääärlig resa det låter som ni haft, underbart att komma ifrån vardagen och träffa gamla vänner.



Kram

2009-12-08 @ 09:00:54
URL: http://nillalala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0